Posted on Leave a comment

Kencing manis pun nak bahagia

Rasa agak lucu dengan beberapa iklan “ubat kuat” di dalam Facebook, sebiji pil atau setitis produk mereka dapat bertahan selama 2 jam. Nak buat apa selama dua jam tu? Hahaha mahu lari pasangan kita dan paling malang jika isteri buat laporan Polis si suami mer0gol si isteri, seperti berita yang tular baru-baru ini.


Berbalik kepada pesakit diabetes (kencing manistype 2hubungan intim seperti sesuatu yang menakutkan terutama kepada pesakit diabetes lelaki. Mereka akan mengalami kesukaran untuk ereksi, kalau terjadi ereksi pun tidak akan tahan lama. 

Kehidupan seksualmereka mula mengalami perubahan yang drastic!
Pesakit diabetes type 2 sering merasa tubuh mereka seolah-olah telah bekerja berat, penat melampau dan tidak bermaya. Kurang minat untuk aktiviti hubungan intim dan akan cuba mencari helah untuk melaksanakan tugas mereka sebagai suami. Selain dari simptom kerap dahagakerap buang air kecilluka yang lambat sembuh dan mata mula kabur.


Mengambil ubat-ubat preskripsi menambah derita pesakit diabetes kerana ubat-ubatan akan menjadikan mereka hampir tidak menjadi lelaki. Adakah solusinya?
Amin (bukan nama sebenar), 42 tahun penghidap diabetes type 2 selama 3 tahun bercerita mengenai pengalamannya.


“ Pelik juga kerana saya ni jenis yang kuat nafsu sebenarnya, tapi sejak 3 tahun lepas ereksi saya seolah-olah yo-yo, kejab ok kejab tak ok. Ada masanya terjadi ereksi tetapi pertengahan jalan ereksi saya terus menurun dan menjadi lembik. Wife pun pelik kami cuba pelbagai cara tapi tak menjadi. Makan pil herba dah berbotol-botol sampai naik pening kepala.


Selepas buat medical check up rupa-rupanya saya menghidap diabetes type 2. Fuh terasa dunia berpusing, dan doctor memberi ubat-ubat untuk mengawal gula di dalam darah. Memang terkawal tetapi ereksi saya seolah-olah terus hilang..saya ni lelaki ke apa??.


Setelah 3 tahun mencuba pelbagai cara, seperti dietsenaman dan perubatan alternative seperti Amygdalus Q for Blood Sugar Control, saya mula dapat mengurangkan dos ubat-ubat hospital. Paling saya terkejut setelah 3 tahun selepas mengamalkan Amygdalus Q for Blood Sugar Control“adik” saya telah bangun pada sebelah pagi selepas bangun tidur. Wow! Terasa kembali menjadi lelaki dan ereksi saya mampu bertahan untuk hubungan intim yang sepatutnya… “


Itu yang saya tanya nak buat apa sampai 2 jam, mau jadi lembik macam kain buruk sebab kepenatan.


Amygdalus Q for Blood Sugar Control


Amygdalus Q for Blood Sugar Control ialah remedi homeopathycecair untuk diminum. Terdapat dua remedi hebat yang sedang hangat diperkatakan, Amygdalus Persica dan Murraya Koenigii. Semua bidang perubatan sedang giat menjalankan kajian terhadap tikus-tikus tetapi homeopathy terus mencuba kepada pesakit. Hasilnya sangat memberangsang,


Amygdalus Persica dan Murraya Koenigii berjaya melegakan simptom-simptom diabetes type 2 tanpa kesan sampingan yang dasyat seperti ubat-ubatan lain. Malah paling hebat fungsi seksual pesakit itu sendiri juga diperkasakan secara semulajadi.


Amygdalus Persica ialah dari pokok dan buah peach dan jangan terperanjat pula Murraya Koenigii ialah Daun Kari!.  Ya daun kari yang anda masukkan ke dalam masakan kari. Kedua-dua tumbuhan ini diestrak secara homeopathy tanpa bahan-bahan ubat yang merbahaya, Amygdalus Q for Blood Sugar Control adalah harapan baru kepada pesakit diabetes type 2 untuk kembali menjadi lelaki sejati.

Nak order melalui whatsapp klik link dibawah

https://nakwasap.my/dalus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *