Posted on Leave a comment

SMF beberis Aquifolium remedy jeragat yang selamat

SMF Berberis Aquifolium

SMF with Beberis Aquifolium Mengandungi Sepia 200 dan Fragaria Vesca Jeragat, Dua Remedi Hebat Untuk Jeragat

Rawatan konvensional seperti laser, pengelupasan dan pelbagai suntikan seperti suntikan kolagen dan vitamin c kosnya sangat mahal. Sekiranya rawatan-rawatan ini selamat dan mampu memberi kesembuhan tanpa kesan sampingan itu dikira sangat beruntung, tetapi malangnya ramai pengguna yang mengadu menyesal kerana telah mengguna kaedah rawatan seperti laser dan pengelupasan kulit kerana kesan selepas itu menjadikan kulit muka seperti terbakar atau semakin menghitam.

Suntikan kolagen dan vitamin c pula kerap kali akan menjadikan tubuh akan menerima kesan sampingan di dalam tempoh masa yang panjang. Kesan sampingan kepada buah pinggang adalah amat sinonim kepada pengguna ubat-ubatan moden tambah teruk lagi jika melalui suntikan.

Bukan hendak memperkecilkan rawatan moden,kerana terdapat rawatan-rawatan yang sangat-sangat membantu untuk penyakit-penyakit yang memerlukan kelegaan segera seperti serangan asthma, serangan jantung dan kemalangan.

Penyakit kulit memerlukan rawatan yang lembut dan tidak meninggalkan kesan sampingan. Penyakit kulit bukanlah penyakit yang boleh mengakibatkan maut, jadi ia memerlukan kesabaran dan mengambil sedikit masa sebelum tubuh menerima remedi seperti remedi homeopathy. Bayangkan seperti jeragat, di mana melanin yang telah terkumpul dibawah kulit selama berbelas atau berpuluh tahun tidak mampu kita sekat atau menahan pengeluaran di dalam masa yang singkat.

SMF with Beberis Aquifolium Tidak Ada Bahan Kimia

Homeopathy adalah perubatan yang telah berumur lebih 200 tahun mengguna kaedah dos terlalu kecil atau nano dos. Sangat selamat dan setiap remedi akan dicuba kepada manusia bukan kepada haiwan. Remedi seperti Sepia 200 dan Fragaria vesca 30 tidak akan menganggu sistem organ seperti buah pinggang dan hati, malah akan memberi kesan menambah baik sistem organ-organ tersebut.

Homeopathy amat menitikberatkan kesejahteraan tubuh secara total dan menghapus jeragat. Homeopathy mengkaji permasalahan akar umbi kenapa dan mengapa terjadinya jeragat?. Sebagai contoh punca jeragat ialah pengeluaran melanin yang terlalu banyak dari kadar biasa sehingga menimbulkan kesan pigmentasi hitam atau kecoklatan di muka.
Homeopathy memahami jeragat secara mendalam bukan hanya sekadar mengenali secara luaran. Hasil dari soal jawab setiap kali pembeli yang berminat untuk membeli set-set jeragat adalah corak jawapan yang hampir sama bagi kebanyakkan wanita iaitu berkaitan hormon. Sebagaimana yang diketahui umum hormon adalah sahabat dan juga musuh bagi setiap wanita.

Walaupun jerawat juga dikaitkan dengan perubahan atau ketidakstabilan hormon, tetapi secara fakta jerawat dan jeragat adalah dua penyakit yang berbeza, walaupun kedua-duanya tumbuh dimuka dan tubuh. Persepi membuang jeragat dengan krim seperti merawat jerawat adalah tidak tepat, walaubagaimana pun sabun atau krim mampu membantu dari luar.

Hanya perubatan homeopathy yang menawarkan remedi oral (minum atau kemam) untuk jeragat berbanding rawatan-rawatan konvesional yang lebih bertumpu untuk menghapus jeragat dengan kaedah yang pantas seperti mengguna laser dan bahan-bahan krim bertoksik . Hasil rawatan laser, krim dan pengelupasan adalah rawatan yang kerap kali akan menjadikan pesakit lebih menderita selepas itu kerana wajah akan menjadi lebih teruk dari sebelum rawatan tersebut.

Sebagai contoh Sepia 200 adalah remedi yang sangat berkesan untuk mengatasi masalah hormon wanita. Sepia di anggap sebagai remedi khusus untuk pelbagai masalah wanita terutama masalah berkaitan hormon.

Fragaria vesca pula membantu membuang toksik yang gagal dibuang oleh hati dan buah pinggang untuk menjadikan kulit lebih bermaya, “flawless” dan cerah.

Homeopathy berbeza dan istimewa kaedah rawatannya, setiap remedi dikaji, dicuba kepada manusia bukan kepada haiwan kerana remedi homeopathy amat selamat. Setiap kajian dan keberkesanan mengikut simptom dan karekter pesakit akan dibukukan di dalam buku rujukan remedi iaitu MATERIA MEDICA. Kebanyakkan remedi yang di jurnal akan di catit sebagai rujukan yang terdapat di dalam Materia Medica sudah berusia lebih 200 tahun lampau.

Homeopathy bukan sekadar mengikut amalan, warisan atau turun temurun tetapi perlu didalami ilmu perubatannya. Pengamal homeopathy yang mendalami ilmu perubatan istimewa ini akan mampu memberi pilihan perubatan yang selamat dan hampir tidak ada kesan sampingan sebagai alternatif kepada perubatan moden (konvensional)


Sepia digelar dengan pelbagai nama, tetapi kerap kali Sepia dianggap sebagai “remedi ajaib untuk wanita”. Boleh dikatakan hampir kesemua masalah wanita akan mengguna Sepia sebagai remedi utama yang mampu untuk bekerja di dalam tempoh masa yang lama di dalam tubuh wanita.

Homeopathy adalah perubatan unik, di mana setiap remedi akan digandingkan dengan satu kumpulan simptom, corak tertentu berkaitan tubuh-minda yang akan mampu menerima sesuatu remedi dengan lebih cepat. Begitu juga Sepia sekiranya mengikut corak berkaitan tubuh-minda ialah ;
• Muka kelihatan kekuningan atau coklat dan pucat. Kulit kelihatan tidak sihat
• Wanita yang mempunyai anak yang ramai dan terlalu risau mengenai anak-anaknya
• Kerap sakit dibelakang dan mahu diurut, dan ingin duduk berehat di satu tempat yang sunyi dan gelap berseorangan untuk lari dari rutin harian yang padat.
• Wanita yang memerlukan Sepia biasanya tabah tetapi jika wanita tersebut terlalu stress dia akan terus lemah, menangis dan kerap kali bergaduh dengan suami atau anak-anaknya.
• Sepia kerap kali akan diberikan kepada wanita yang berumur lebih 30 tahun yang mengalami sindrom pra haid, vaginitis (jangkitan kuman di vagina), menopos, keguguran, endometriosos, anemia (darah rendah). Kelesuan yang kronik, masalah penghadaman, hilang minat untuk perhubungan intim dan tekanan perasaan yang kadang-kadang akan terjadi hysteria.

Jeragat akan mula timbul di wajah selepas kerap kali melahirkan anak, ditambah dengan tekanan hidup atau perasaan yang di alami.

Fragaria Vesca

Fragaria vesca adalah remedi yang universal dan sesuai untuk semua peringkat umur. Fragaria vesca atau wild strawberry mempunyai khasiat yang sangat hebat untuk pelbagai masalah penyakit kulit seperti jeragat.

Karekter utama pesakit yang akan mendapat manfaat paling cepat apabila mengamalkan Fragaria apabila seorang individu itu tidak mampu memakan strawberi secara mentah tetapi akan mendapat manfaat melalui kaedah remedi homeopathy.
Selain dari itu sekiranya individu tersebut mempunyai simptom seperti berikut;
• Muka hitam kebiruan
• Muka seolah kecoklatan
• Kuat berpeluh
• Bagi wanita menyusu, payudara mengecil dan susu kekeringan.

Sepanjang diperkenalkan Fragaria telah mampu mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat yang tebal dan lama. Sesuai untuk semua peringkat umur dan kategori pesakit seperti masalah hormon dan lain-lain masalah berkaitan jeragat seperti sunburn, jeragat akibat tersilap mengguna bahan kosmetik, jeragat akibat mengandung (melasma) dan lain-lain. Fragaria juga mempunyai manfaat untuk menguat dan memutihkan gigi jika diamalkan.

Nak order klik sini ====>>> https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Bagaimana SMF with Beberis Aquifolium Menghapus Jeragat


Bagaimana SMF with Beberis Aquifolium Menghapus Jeragat


Kajian terbaru dari Ahli Chemist Swiss, Louis Rey telah menjumpai struktur berkaitan hydrogen di dalam remedi homeopathy dan biochemic, iaitu sejenis garam mineral berbeza yang terdapat di dalam air biasa. Melalui ujian makmal yang dipanggil spectroscopy penyelidik yang lain pula berpendapat remedi homeopathy dan biochemic berkonsepkan “ultramolecular” yang bermaksud bahan asas remedi hanya setitis sebagai contoh estrak dari tumbuhan seperti Beberis aquifolium akan dicampur di dalam air yang sangat banyak untuk dijadikan remedi.

Selepas itu akan dilakukan proses sucussion iaitu proses goncangan yang sangat kuat untuk menghasilkan khasiat kepada remedi tersebut. Jumlah air dan proses goncangan tersebut akan dijadikan sebagai indikasi kepada kekuatan potensi sesuatu remedi seperti 6,30,200 dan seterusnya. Ini menjadikan remedi homeopathy dan biochemic sangat berbeza berbanding perubatan alternative lain seperti Ayurvedic dan herba.

Oleh kerana proses mencampur bahan asas remedi dan air terlalu banyak maka terdapat pendapat bahawa remedi homeopathy dan biochemic hanyalah kaedah perubatan omong kosong. Jika omong kosong bagaimana terdapat begitu ramai pembeli yang “repeat order” selepas membeli SMF with Beberis Aquifolium 3+1?

Remedi homeopathy dan biochemic sangat berjaya merawat jeragat kerana kaedah ultramolecular yang akan meresap ke akar masalah jeragat itu sendiri iaitu melanocyte yang menghasilkan pigmen. Melanocyte pada suatu ketika akan terjadi pengeluaran lebihan melanin yang akan menyebabkan pigmen hitam yang terlebih itu menjadi jeragat.

Dos ultramolecular yang sangat kecil akan meresap ke sistem ke dasar paling bawah kulit dan menstabilkan proses pengeluaran melanin. Remedi seperti SMF with Beberis Aquifolium yang mempunyai khasiat 3+1 akan bekerja secara lembut dan tidak menganggu sistem tubuh yang lain malah menguatkan sistem antibodi yang merangsang tubuh untuk melawan penyakit dengan lebih efektif.

nak order klik ===> https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Detox Biochemic

Biochemic Sangat Hebat Untuk Rawat Jeragat.

Tubuh kita sering diancam oleh pelbagai unsur negatif yang akan mengugat sistem pertahan tubuh sehingga menjadi “dis-ease” (disease). Organ yang sering diganggu gugat oleh toxin ialah hati (liver)

Organ paling penting ialah hati (liver), merupakan organ paling “kuat bekerja” memproses membuang toksin yang terkumpul di dalam tubuh. Hati akan MENAPIS, MENYERAP dan MENYAHTOKSIK seperti sel, microorganism, bahan kimia, dadah dan serpihan-serpihan yang terdapat di dalam darah kita. Istilah “busuk hati” di dalam peribahasa Melayu mungkin berkait rapat dengan masalah yang sering dihadapi oleh hati kita..haha maaf lari dari tajuk pula.

Seringkali hati akan dibebani dengan tugas yang amat berat. Diakibatkan oleh gaya hidup, diet yang tidak sihat, pencemaran, bahan toksik, dadah dan kimia yang terdapat di dalam makanan dan di persekitaran kita menjadikan hati sering gagal melakukan tugas dengan baik.

Tanda awal yang boleh dikesan ialah terjadinya jeragat di muka. Kulit muka adalah kulit yang paling sensitif dan paling mudah bagi toksin untuk mencari jalan keluar.Toksin akan keluar sebagai jeragat atau pelbagai masalah kulit yang lain. Tidak hairanlah jika jeragat yang digelar liver spot adalah jeragat yang paling kerap terjadi.

Ramai yang pelik kenapa jika hanya disapu krim untuk mengawal jeragat, maka masalah tidak akan selesai? Jeragat akan tetap keluar selagi toksin yang terkumpul tidak disalur keluar (drainage) dari tubuh.

Detox Biochemic

Biochemic atau garam tisu mengikut kajian Dr Shuessler (pengasas Biochemic) adalah mewakili 12 mineral yang terdapat di dalam tubuh kita. Setiap satu dari remedi ini akan mewakili sel-sel yang terdapat dari otak sehinggalah ke kuku kita. Secara amnya empat remedi ini terdapat di kulit (ditemui sewaktu kajian dibuat). Empat remedi tersebut ialah Calcium phosporica (Cal phos), Kali sulphurica (Kali sulp), Silica (Sil) dan Natrum phosphoricum (Nat phos) yang akan digunakan sebagai remedi utama jika melibatkan hati.

Kali sulphurica (Kali sulp) adalah remedi utama untuk detox. Kali sulp adalah mineral yang paling banyak dikesan di tisu-tisu kulit. Remedi ini amat berkesan untuk kulit yang berminyak, jeragat, jerawat yang terjadi pada usia remaja atau dewasa, kulit bersisek, kelemumur yang berkaitan psoriasis, psoriasis, alopecia (botak) dan arthritis. Kali sulp bertindak membekal oksigen secukupnya ke kulit dan akan menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.

SMF with Beberis Aquifolium 3+1 mempunyai biochemic ini dan sangat-sangat membantu mengatasi jeragat. Selain dari itu SMF with Beberis Aquifolium 3+1 mempunyai Fragaria vesca yang juga sangat hebat untuk membantu hati menjadi lebih kuat bekerja. Fragaria vesca di anggap sebagai hepatodoron atau remedi biasa untuk hati (liver), berfungsi untuk menstimulasi fungsi metabolisma hati, membantu melancarkan perjalanan darah, penghadaman, varicose vein akibat dari masalah hati yang tidak berfungsi dengan baik.

Fragaria vesca dikatakan mempunyai antioxidant yang akan membantu menghalang sel kanser dari bertambah. Menurut kajian Fragaria juga membantu menghalang simptom Alzheimer, kerana dkatakan Fragaria juga akan melambatkan proses penuaan sistem saraf.

Bila hati sihat secara automatic sistem tubuh akan berada di dalam keadaan yang kurang berisiko untuk menjadi dis-ease, dan seterusnya jeragat juga akan pudar dan akan terus hilang dari wajah anda.

ingin order SMF beberis Aquifolium klik link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Jeragat sangat unik, berbeza dengan jerawat atau ekzema

Jeragat sangat unik, berbeza dengan jerawat atau ekzema. Hingga kini pakar kulit tidak dapat mengenal pasti punca sebenar terjadinya jeragat.

Di antara punca utama terjadi jeragat

Punca utama terjadi jeragat ialah kerana sinar uv yg berkumpul di bawah kulit dan penghasilan pigmen hitam berlebihan akan mencetus pigmen hitam ini timbul di kulit muka.

Selain uv pengambilan pil perancang, penggunaan kosmetik pengelupasan dan masalah hormon juga menjadi penyumbang kepada masalah jeragat

Remedi paling berjaya merawat jeragat sejak 2010 ialah set SMF.

Jeragat sangat unik, berbeza dengan jerawat atau ekzema. Hingga kini pakar kulit tidak dapat mengenal pasti punca sebenar terjadinya jeragat.

Di antara punca utama terjadi jeragat

Punca utama terjadi jeragat ialah kerana sinar uv yg berkumpul di bawah kulit dan penghasilan pigmen hitam berlebihan akan mencetus pigmen hitam ini timbul di kulit muka.

Selain uv pengambilan pil perancang, penggunaan kosmetik pengelupasan dan masalah hormon juga menjadi penyumbang kepada masalah jeragat

Remedi paling berjaya merawat jeragat sejak 2010 ialah set SMF.
Hyperpigmentation adalah jeragat yang paling kerap ditemui tetapi tahukah anda terdapat kes Hypopigmentation.

Jeragat biasa adalah diakibatkan melanin menghasil terlalu banyak pigmen hitam.

Hypopigmentation di mana kulit kehilangan pigmen warna dan terjadi spot berwarna putih.

Hypopigmentation atau vitiligo boleh terjadi sejak lahir atau selepas dewasa dan ia juga dari genetik.

Boleh terjadi hanya setempat, beberapa spot di tubuh atau seluruh tubuh.

Tiada ubat tetapi terdapat remedi homeopathy-biochemic yang boleh mengurangkan simptom vitiligo seperti Kali sulph.

Kali sulph ialah biochemic yang asalnya dari mineral Potassium Sulphate. Diproses secara trituration (proses penyediaan remedi) dan selepas itu telah menjadi remedi selamat untuk diambil.

Kali sulph adalah biochemic yang dikategorikan sebagai “biochemic top remedy” untuk membantu melegakan simptom pelbagai penyakit kulit termasuk vitiligo

SMF with Beberis Aquifolium 3+1 mengandungi Kali sulph . Ini bermakna remedi ini juga boleh membantu untuk kes vitiligo.

Ingin order SMF beberis aquifolium sila klik link ====> https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Jeragat tiba-tiba pudar, macam tak percaya la pulak

Remedi biochemic sering membuat kejutan. Agak terperanjat apabila menerima whatsapp

“saya memang tak puas hati dengan SMF with Beberis Aquifolium 3+1”

😢 kenapa puan?” cemas di buatnya. Dia diam tak menjawab di dalam tempoh 5-10 minit. Berdebar-debar menunggu dia reply.

Akhirnya di screen terlihat Puan J is typing…

” tak puas hati sangattt.. kenapa saya lambat sangat terjumpa SMF with Beberis Aquifolium 3+1 ni!!”

Siap ada tanda seru…

“dah berkilo krim jeragat saya guna, dah beratus biji pil saya telan, serum bagai. Semuanya tak menjadi, hasben dah marah sebab asyik beli produk je”

“mujur guna duit sendiri hihihi”

Panjang lebar dia menaip.

“syukur Alhamdulillah” itu aje yang saya mampu taip. Puan J terus menaip dan terus bertanya kalau-kalau ada remedi lain yang boleh dia amalkan sekali dengan SMF with Beberis Aquifolium 3+1

Memang ada banyak remedi lain tetapi sekiranya satu atau dua remedi telah menunjukkan keserasian kita teruskan selama 90 hari dan selepas itu baharulah boleh menambah lain-lain remedi.

Mengapa SMF with Beberis Aquifolium 3+1 sangat membantu untuk masalah jeragat

Remedi ini mempunyai “top remedies” untuk pelbagai masalah jeragat . Terdapat 3 jenis dan diperkayakan dengan top remedy hebat Beberis aquifolium yang menjadikan remedi ini 3+1.

Sepia 200 adalah top remedy yang sangat berjaya untuk mengatasi masalah jeragat terutama bagi wanita yang berumur 35 tahun ke atas.

Dibantu oleh Beberis Aquifolium yang dianggap top remedy untuk kulit. Beberis digunakan di dalam pelbagai produk termasuk krim kosmetik untuk menjadikan kulit berseri-seri atau glowing.

Tidak hairanlah jika Puan J merasa sangat rugi kerana terlewat bertemu dengan SMF with Beberis aquifolium 3+1

Ingin order smf beberis aquifolium ini dengan harga diskaun. Harga sebotol rm80 tetapi jika nak harg diskaun sila klik link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Harga promosi SMF beberis Aquifolium hampir tamat

Sejak dilancarkan beberapa minggu lepas SMF Beberis Aquifolium mencatatkan jualan 234 botol dan sudah terlebih 34 botol harga promosi yang diberikan oleh pengilang iaitu hanya 200 botol. Pengilang sudah memberi 3 hari lagi kuota tambahan sehingga 31 ogos 2019.

Bermula 1 september harga akan kembali normal rm80 tidak termasuk pos. Berbanding harga sekarang rm60 termasuk pos.

Yang berminat nak order boleh klik cepat-cepat link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Mengapa biochemic berkesan merawat jeragat?

Biochemic – SMF with Beberis Aquifolium

Usia perubatan biochemic di Malaysia sudah mencapai usia 90 tahun, namun sains perubatan ini masih menjadi misteri kepada khalayak umum.

Sebagai contoh SMF with Beberis Aquifolium adalah remedi biochemic.

Apa itu biochemic?

Biochemic atau cell salt juga dipanggil di dalam bahasa Malaysia sebagai garam tisu. Biochemic adalah kandungan mineral di dalam sel tubuh.

Hasil ujikaji di makmal bermula dari rambut sehingga ke hujung kaki terdapat 12 biochemic di dalam tubuh manusia. Selain dari itu terdapat pecahan lebih 80 biochemic.

Jika terjadi kemerosotan atau lebihan kandungan 12 biochemic maka akan terjadi “dis-ease” atau disease.

Paling cepat terkesan dengan perubahan mineral di dalam tubuh ialah muka . Jeragat adalah salah satu punca bila tubuh mengalami ketidakseimbangan biochemic atau garam tisu.

Biochemic dari bahan apa?

Biochemic adalah mineral, jadi remedi ini diproses dari bahan mineral bumi mengguna kaedah dos yang sangat kecil atau nano yg lebih kecil dari micron.

SMF with Beberis Aquifolium adalah gabungan homeopathy yang berasaskan tumbuhan dan biochemic yang mewakili mineral di dalam tubuh yg berkaitan nutrient dan sel kulit.

Cal sulph dan Kali Sulph adalah 2 remedi biochemic yang sangat hebat untuk pelbagai simptom seperti jeragat, kulit kusam, jerawat dan menjadi “detox” kepada darah.

Bila mineral berada di paras yang optimum tidak hairan jika terdapat maklum balas bahawa jeragat telah pudar selepas 2 minggu mengambil SMF with Beberis Aquifolium

Nak order SMF Beberis Aquifolium boleh klik link dibawah. Harga rm60 sebotol. Sebotol boleh digunakan selama 30-35 hari.

https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on 2 Comments

Jeragat gagal dirawat dengan krim atau laser

Bagi yang pernah membeli set jeragat SMF pasti masih ingat 3 botol Sepia 200Melasma Free dan Fragaria Vesca. Set ini sangat laris jualannya dan sangat berkesan membantu pesakit yang berjeragatSet SMF memang power, mana tak power dalam masa 2 minggu dah bersih muka yang kusam dan berjeragat.

Cuba tengok gambar di bawah, gambar ni adalah original dan diizinkan oleh pembeli tersebut untuk di jadikan testimoni SMF tau ..

Puan ini sungguh bersabar dan mengikut aturan mengamal remedi seperti yang dicadangkan walaupun terdapat 3 botol, hasilnya sangat mengkagumkan!. Ramai juga yang merungut, payah la doc 3 botol, susah nak bawa jika travel. Ada yang tertinggal, terlupa nak makan remedi hehe.. jadi terhasillahSMF di dalam 1 botol. Bukan hanya SMF tetapi di tambahBeberis Aquifolium yang sangat hebat reputasinya. Mari kita lihat manfaat yang ada di dalam SMF with Beberis Aquifolium.

Sepia 200 – remedi paling utama, dan terhebat sepanjang saya menjadi pengamal homeopathy untuk membantumemudarkan dan menghilangkan jeragat. 

Sepia 200 sangat efektif dan berkesan untuk jeragat yang kekuningan dan kecoklatan. Jeragat bertumpu di hidung, pipi dan kulit muka kelihatan kusam. Kadang-kadang terjadi lingkaran biru sekitar mata.

Sepia 200 sangat berkesan mengurangkan simptom jeragatyang terjadi sewaktu kehamilan dan menopos

Jeragat akibat haid tidak teratur dan sering terjadisenggugut sewaktu haid sehingga terpaksa membongkok menahan kesakitan. 

Fragaria vesca – sangat hebat untuk mengatasi masalah berkaitan usus dan penghadaman. Masalah kulit terutama di muka sangat berkait rapat dengan kesihatan usus. Fragaria vesca juga sangat membantu buah pinggang untuk bekerja secara optimum dan membantu menghalang dari terjadi batu di dalam buah pinggang. Fragaria juga sangat hebat untuk mempercepatkan poses penyembuhan dan mencerahkan kulit.

Cal Sulph – Cal sulph adalah biochemic mineral dan terdapat di dalam kulit. Cal sulph membantu mempercepatkan proses penyembuhan. Menjadi sebagai agendetox kepada hati yang banyak bertoksik. Cal sulph juga sangat hebat membantu menghalang masalah kesihatan dan jangkitan am.

Beberis Aquifolium – Merupakan remedi utama (top remedy) untuk jeragat dan juga jerawat. Sepanjang pengalaman saya menjadi pengamal homeopathy Beberis sangat hebat untuk menjadikan kulit seseorang glowing,bersih dan nampak sihat sedangkan sebelum itu boyfriend dia pun lari (memang tak patut). Selepas mukanya glowing dan bersih ada hati pula nak berbaik semula ermmm..

Beberis sangat hebat untuk mencerahkan serta menaikkan seri di muka (glowing) memudar dan menghapus jeragat termasuk kesan parut. Beberis juga sangat membantu menghilangkan parut jeragat, jerawat, kesan tidak rata di muka, muka yang berminyak dan kelihatan seperti wax, kering dan bersisik.

Ingin order set SMF beberis aqiufolium melalaui wasap sila klik link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium